Ring og få et godt tilbud på 98 97 14 79

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

9 + 1 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Profil

Snedker- og tømrerarbejde i høj klasse

Hvis du står i en situation, hvor du skal have løst nogle tømrer- eller snedkeropgaver, kan du med fordel vælge at kontakte tømrermester, Per Moltsen, da vi varetager en bred vifte af forskellige opgaver. Dette er ikke blot gældende for isolering, da vi også kan varetage og håndtere de mange opgaver, der uundgåeligt vil opstå i forbindelse med ombygning eller nybygning af beboelsesejendomme. Vores erfaring er bestemt ikke til at tage fejl af, da vi er et firma, der har eksisteret i mange år. I året 1995 blev vores firma grundlagt, og dette har givet os flere årtier, hvori vi har samlet en solid portion erfaring gennem de mange opgaver, vi i årenes løb har håndteret. Herudover har vi også høje prioriteter i forhold til fornyelse, da vi altid ønsker at være et skridt foran nye tiltag og udvikling inden for alt i tømrer- og snedkerarbejde.

Vores tilbud i henhold til isolering med materialer i høj kvalitet

Vi har i firmaet 9 mand ansat, der alle har en bred vifte af kvalifikationer, hvilke du i høj grad vil kunne nyde godt af, hvis du eksempelvis skal have isoleret i din bolig – uanset om der er tale om en isolering i nybyggeri eller en efterisolering. Vi isolerer altid boliger med papiruld, og dette gør vi, da vi finder dette materiale bedst kvalificeret til at holde kulden ude og varmen inde. Papiruld produceres af såkaldte cellulosefibre, der er ganske velegnet til isolering, da der er tale om hule fibre, hvilke kan indeholde luft, og dette er virkelig noget, der har en isolerende effekt i forhold til mere massive fibre. Herudover bliver det kvalitetssikrede materiale behandlet og der tilsættes mineralske salte, således isoleringen imprægneres mod brand. Vi er autoriseret forhandler af Papiruld, og du skal herfor ikke være i tvivl eller bekymre dig om kvaliteten på Papiruld, når du finder det hos os. 

De primære operationsområder 

Vi er i bund og grund et tømrer- og snedkerfirma, hvormed du ikke kun kan benytte dig af os, såfremt du skal have foretaget en isolering i din bolig. Vi har grundet isoleringens vigtighed besluttet os for også at specialisere os inden for dette område, således vi også kan være behjælpelige med dette, når du skal have løst nogle opgaver i din bolig. Isoleringen kan ydermere være en ganske svær opgave at varetage selv, da dette skal gøres på en speciel måde, for at det har den maksimale og bedst mulige effekt. Du er velkommen til at kontakte hos, hvis du ønsker en grundig og langtidsholdbar isolering.