Ring og få et godt tilbud på 98 97 14 79

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

3 + 2 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Hulmursisolering

Hulmursisolering

Hvis du er ejer af et ældre hus, så har din bolig højest sandsynlig ingen hulmursisolering. De fleste ældre huse er bygget med et hulrum mellem for- og bagmuren, og det kan derfor være vanskeligt at holde på varmen inde i huset. Det er ikke optimalt i tider, hvor isolering betyder så meget for varmeregningen. Det er derfor en rigtig god idé, hvis du får din hulmur isoleret, så varmen ikke siver ud af væggen, og der opstår trækgener og kuldestråling. Derudover falder allerede eksisterende hulmursisolering sammen over tid, så hvis du ikke har fået undersøgt, om din hulmursisolering isolerer godt nok, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder hulmursisolering i Hjørring, Hirtshals, Brønderslev samt i flere dele af Nordjylland.

Spar penge ved hulmursisolering

Der er rigtig mange grunde til at hulmursisolere, og det er endda en billig og nem energirenovering af dit hjem. Du kan spare rigtig mange penge over tid på din varmeregning, da utætte vægge er en rigtig styr synder, når det kommer til varmetab i boligen. Hulmursisolering er derfor et godt sted at starte, hvis du ønsker at gøre dit hjem mere energivenligt.

Disse fordele er der ved hulmursisolering
Først og fremmest sparer du penge på varmeregningen, da varmen har meget svære ved at sive ud af en velisoleret bolig. Derudover forbedrer du også indeklimaet i dit hjem markant, hvilket øger den overordnede komfortoplevelsen i huset. Hulmursisoleringer forøger boligens salgsværdi, da energimærket på huset bliver større. Det er smart, hvis du engang skal sælge huset. En hulmursisolering er også skånsomt overfor miljøet, da du bruger ressourcer på at opvarme rummene. Det betyder altså:

•    Du får en bedre økonomi
•    Dit hus bliver mere værd
•    Miljøet takker dig i sidste ende
•    Indeklimaet forbedres og komforten stiger

Vi tilbyder hulmursisolering

Hos Papiruldvendsyssel.dk tilbyder vi professionel hulmursisolering af dit hjem. Vi undersøger hulmuren og tjekker tilstanden med et kamera ved at bore et hul gennem væggen. Herefter blæser vi Papiruld ind i hulrummet, så den gamle isolering bliver presset op af bagmuren, og du får den perfekte isolering. Vi har masser af erfaring med hulmursisolering, og vi har alt det nødvendige specialudstyr til at udføre opgaven professionelt. Det er altid en god idé at søge kvalificeret håndværkerhjælp til sådanne sager, da det skal udføres af fageksperter.

Vi hjælper dig med hulmursisoleringer

Såfremt du ønsker hulmursisolering af din bolig, så tilbyder vi god og pålidelig service af hulmursisolering i store dele af Nordjylland - såsom Hjørring, Hirtshals og Brønderslev. Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os.