Ring og få et godt tilbud på 98 97 14 79

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

8 + 2 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Isolering af krybekælder

Isolering af krybekælder

Et af de steder i en bolig, der kan skyldes et stort varmetab, er krybekælderen, der er ganske vigtig at få isoleret. Krybekældre er små kældre, som typisk vil være mellem 60 cm 1 meter høj, og det er derfor ikke en stor kælder, man som regel vil opholde sig i. Sådanne kældre ses oftest i huse bygget omkring skiftet til det tyvende århundrede og frem til 1960, og kældrene er lavet med det formål at beskytte husets bærende bjælker mod fugt. Herudover benyttes de ydermere til at skjule varme- og vandrør, og det smarte ved dette var, at man let kunne undersøge disse i krybekælderen, såfremt man måtte have mistanke om driftsproblemer. Har du ikke sørget for at få krybekælderen isoleret ordentligt i boligen, kan du risikere at få et dårligt indeklima og have et stort varmetab i boligen, mens gulvene i boligen ej heller kan holdes varme. Få et gratis tjek på isolering af krybekælder i Hirtshals, Hjørring, Brønderslev eller omegn.

Materialer i allerhøjeste kvalitet

Vi tilbyder at varetage denne isolering for dig, således du hverken skal bekymre dig om en alt for høj varmeregning, dårligt indeklima osv. Vi har som firma god erfaring med isolering af krybekælder, og du skal derfor ej heller tøve med at vælge os som dit foretrukne firma i forbindelse med en sådan isolering. Det er dog ikke kun vores erfaring og kvalifikationer inden for isolering, du skal vælge os for, da vi også benytter et kvalitetssikret materiale til isoleringen. Dette materiale er papiruld, og dette blander vi med en miljøvenlig lim, hvormed papiruldsisoleringen let kan blive hæftet direkte under gulvet i eksempelvis krybekælderen. Herudover sprayer vi papirulden på, således den er sammenhængende, og dette gør, at du undgår små områder med træk og hængende isolering. 

Vi tilbyder langtidsholdbar isolering af krybekælder i mange byer 

Dette er en særdeles langtidsholdbar måde at isolere på, hvormed der går mange år, hvor du kan gå på varmt gulv, mens du ikke skal bekymre dig om en for høj varmeregning. Det ses i nogle tilfælde, at der allerede er monteret måtter under gulvet i en krybekælder, men grundet vores høje serviceniveau sørger vi også for at afmontere disse eller fæstne dem en gang for alle, således papirulden kan få optimalt fat. Dette er naturligvis en proces, som vi har erfaring i, mens vi også sparrer med dig i beslutningsfasen, således du også er med til at tage beslutningen, om måtterne skal af eller blive på. Vi tilbyder isolering af krybekælder på et særdeles højt niveau i blandt andet Hirtshals, Hjørring og Brønderslev.