Ring og få et godt tilbud på 98 97 14 79

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

4 + 9 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Loftisolering

Loftisolering

Det er yderst vigtigt at være sikker på, at man i sit hjem har god isolering - både når det gælder vægge, vinduer og loft. Isolering er medvirkende til, at dit hjem kan holde på varmen, så du ikke fryser. Derudover er der en masse penge at spare på varmeregningen, hvis dit hus er tilstrækkeligt isoleret. Særligt vigtigt er det at sørge for, at loftet er isoleret, da taget er en stor flade, og varmen søger herop. Derfor vil et dårligt isoleret loft betyde, at du i dit hjem mister en masse varme.

Den eneste løsning på et dårligt isoleret loft er helt enkelt at få det isoleret og derefter efterisoleret. Der er mange forskellige metoder, hvorpå man kan isolere sit loft, og det er forskel-ligt hvilket valg, som kunderne tager, når de skal vælge loftisolering. Dog er en effektiv metode, hvorpå man kan rette op på den dårlige isolering, at man blæser papiruld oven på den allerede eksisterende isolering. Hermed bliver revner eller mindre sprækker i den gamle isolering fyldt ud og dækket til med Papiruld, hvilket modvirker, at varmen fortsat kan forsvinde ud gennem taget. Vi tilbyder loftisolering i Hjørring, Hirtshals, Brønderslev og omegn.

Hvilke fordele er der ved loftisolering?

Loftisolering er ensbetydende med en masse fordele, som du som kunde kan nyde godt af. Først og fremmest er der som sagt en masse penge at spare i varme, hvis du sørger for en ordentlig loftisolering i din bolig, men der er altså også andre fordele, som du som kunde helt sikkert ikke vil gå glip af. 

Loftisolering sørger nemlig også for, at du slipper for kuldestråling og kuldenedfald. Derudover er en god loftisolering også medvirkende til at skabe et godt indeklima i din bolig, og samtidig holde temperaturen i din bolig på et stabilt niveau. Derudover kan du også sige til dig selv, at du gør noget godt for miljøet, da du nemlig begrænser CO2-udslippet fra din bolig. 

Derudover er der en særlig fordel, hvis du vælger at isolere dit loft med Papiruld, da papiruld er fugttransporterende. Dermed vil Papiruld optage den tilstedeværende fugt på loftet og transportere fugten op til overfladen, hvor det herefter vil fordampe. 

Få et gratis isoleringstjek

Er du i tvivl, om dit loft trænger til ny isolering, kan du kontakte os og få et gratis isoleringstjek. Vi tilbyder blandt andet loftisolering i Hjørring, Hirtshals og Brønderslev. Her tilbyder vi Papiruld til isolering af dit loft, så du kan komme til at nyde godt af de mange fordele, der er ved loftisolering og loftisolering med Papiruld.